Dag van de Flexibele Arbeid: Harvey Nash beste intermediair

0

Aegon is uitgeroepen tot beste opdrachtgever, en Harvey Nash is uitgeroepen tot beste intermediair tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid .

Op donderdag 19 januari zijn de beste opdrachtgevers en intermediairs van Nederland bekend gemaakt tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid bij Postillion Hotel Amsterdam, georganiseerd door Victor Mundi.

Dag van de Flexibele Arbeid

De Dag van de Flexibele Arbeid wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door VictorMundi. Tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid waren meer dan 200 inhuurverantwoordelijken van opdrachtgevers en directieleden van intermediairs aanwezig. ‘Het doel van deze dag is om te laten zien dat de flexmarkt uit zichzelf de focus legt op kwaliteit. Er is geen wet- en regelgeving nodig om deze kwaliteit af te dwingen. Ook is het niet nodig om tegen de flexibele aard van onze arbeidsmarkt in te gaan: deze blijkt juist een voorwaarde tot groei, specialisme en innovatief vermogen’, stelt Jeroen Sakkers, directeur van organisator Victor Mundi en juryvoorzitter van beide verkiezingen.

Harvey Nash beste intermediair

Uit enkele honderden intermediairs is contractmanager Harvey Nash als winnaar van de Staffing Awards tot beste intermediair van Nederland uitgeroepen. Op basis van referenties van zowel klanten als kandidaten, is een eerste selectie van finalisten gemaakt. Een gerenommeerde jury met vertegenwoordigers van de ABU, AkzoNobel, Carerix, Flex-Beheer, FNV Zelfstandigen, ING, LinkedIn, NBBU, Ratecard, Textkernel en Victor Mundi heeft de volgende partijen uitgeroepen tot de beste intermediairs van Nederland:

 1. Harvey Nash
 2. WETALENT
 3. B-street
 4. Brainnet
 5. Panda International
 6. FinanceFactor
 7. ISA Group
 8. Freelancer.nl
 9. Mekano Group
 10. Steens & Partners

Aegon winnaar Client Awards

Uit enkele honderden opdrachtgevers is verzekeringsbedrijf Aegon als winnaar van de Client Awards tot de beste opdrachtgever van flexibele arbeid in Nederland uitgeroepen. Op basis van referenties van flexibele arbeidskrachten waaronder zzp’ers, freelancers, interim professionals, gedetacheerden, uitzendkrachten en kandidaten, is een eerste selectie van finalisten gemaakt. De jury heeft vervolgens de volgende tien opdrachtgevers uitgeroepen tot de beste opdrachtgevers van Nederland:

 1. Aegon (eindwinnaar; categoriewinnaar: groot)
 2. Evita Zorg (categoriewinnaar: klein)
 3. KPN Consulting (categoriewinnaar: middel)
 4. TomTom
 5. ING Nederland
 6. Erasmus Universiteit
 7. Travelbird
 8. Albert Heijn
 9. NXP Software
 10. KLM

Bron: Victor Mundi

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer