Drie detacheringsbureaus verder als Samen Professionals

0

Vanaf 4 januari gaan detacheringsbureaus Samen in de Zorg, Aethon (detachering) en Onze Leerkracht verder als Samen Professionals.

Hiermee wordt de Aethon Groep door twee sterke merken vertegenwoordigd in de recruitmentbranche: Aethon en Samen Professionals.

Met Aethon als flexspecialist en Samen Professionals als detacheringsorganisatie ondersteunen beide merken organisaties in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs.

Doorstromen naar detachering

Aethon verbindt (studerende) talenten aan een betekenisvolle (bij)baan. Door het bieden van relevante, theoretische en praktijkgerichte trainingen kunnen haar medewerkers per direct, met de juiste kennis, een bijdrage leveren bij inlenende organisaties. Afgestudeerde talenten kunnen doorstromen naar detacheringsorganisatie Samen Professionals.
Op deze wijze probeert de Aethon Groep talent te interesseren voor het werken in maatschappelijke sectoren én ze te behouden na het afronden van hun studie. Met als uiteindelijke doel het creëren van continuïteit en flexibiliteit in arbeidsmarkten waar mensen het verschil maken, het begeleiden van talenten bij de start van hun carrière en het helpen van professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan.

Bron: Aethon

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer