(GASTBLOG) Baal je van dubbel werk in meerdere systemen?

0

Heb je genoeg van tijdrovende administratieve processen, systemen die niet goed met elkaar communiceren en rondslingerende post/its? Breekt bij de gedachte aan een NENcontrole het zweet je uit? Met Easyflex regel je alles voor jouw flexorganisatie. Eén systeem met alle tools die je nodig hebt. Waar je op kunt vertrouwen zodat jij alleen maar aan de groei van je bedrijf hoeft te denken.

Een stevige basis in de cloud

Een loonstrook waar je altijd op kunt vertrouwen en loon-/tariefafspraken die je eenvoudig (collectief) invoert of aanpast. Dat is slechts de basis. De lijst met applicaties en mogelijkheden is oneindig. Easyflex vergroot je flexibiliteit en maakt het je makkelijker om te sturen op succesbepalende factoren. Het systeem zit natuurlijk in de cloud: je kunt dus vanaf elke locatie werken.

Volle vaart vernieuwing

Niet alleen je verloning en facturatie verwerk je in de software; ook matching, dossieropbouw, digitaal ondertekenen, planning, business intelligence en een app ontzorgen je op alle vlakken. En daar blijft het niet bij: wij zorgen dat de software altijd up-to-date is met de laatste wet- en regelgeving, jij blijft continu voorop lopen dankzij vernieuwende applicaties en functionaliteiten. Easyflex beschikt over een planningssysteem en de mogelijkheid om (echt) rechtsgeldige, digitale handtekeningen te zetten. Een contract is zo getekend, daar heb je geen omkijken meer naar. De slimme Business Intelligence tool Dataview is onze nieuwste aanwinst. En werk je op dit moment met andere software waar je heel erg tevreden over bent? Geen probleem, we koppelen met veel partners. Ook aan de kant van de flexwerker is het proces geautomatiseerd. Zij geven alle uren en beschikbaarheid door met een app, die je kunt personaliseren in je eigen kleuren.

Service maakt het verschil

Naast dat je kunt vertrouwen op ons stabiele, complete systeem, vinden we het ook belangrijk om er echt voor onze klanten en gebruikers te zijn. We zorgen voor een soepele start en ons Service Center staat klaar voor al je vragen. Over soepel gesproken, wist je dat de jaarwissel bij Easyflex met 3 klikken geregeld is? Hoef je je daar ook geen zorgen meer over te maken.

Wil jij ook bezig zijn met de zaken die je echt belangrijk vindt? Start vandaag met Easyflex.

Lees ook: (GASTBLOG) Die flexwerk software – kan dat niet makkelijker?

Dit is een blogpost van Easyflex.

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer