Intercedent van het Jaar verkiezing 2018

0

ARTRA zoekt in 2018 opnieuw de beste intercedent van Nederland. Wie is de beste, de slimste én meest creatieve intercedent van het land? Dat wordt bekend op 15 november 2018.

Nieuwe uitdagingen

De rol van de intercedent verandert hard volgens de organisatoren. Onder druk van de huidige arbeidsmarkt, nieuwe technologie en verdergaande globalisering worden intercedenten iedere dag uitgedaagd om voor organisaties en werkzoekenden de juiste match te maken. De intercedent van nu kan niet alleen kandidaten en klanten goed inschatten en verbinden, maar moet ook op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Verder zijn flexibiliteit en oplossingsgerichtheid belangrijke competenties.

Nieuwe opzet

ARTRA wil de verkiezing van Intercedent van het Jaar laten aansluiten op de actualiteit. Wat betekent dit concreet? Kennis blijft een belangrijke component. In de voorrondes krijgen de deelnemers vragen om als eerste de kennistest te maken. Aansluitend volgen de beste deelnemers (gratis) de e-learning AVG Oké. De beste 15 intercedenten gaan door naar de landelijke verkiezing van Intercedent van het Jaar 2018 in Maarssen.

Nomineren?

Het nomineren gaat dit jaar eenvoudig. Elke intercedent kan zelf een kort filmpje – gewoon gemaakt met je smartphone – insturen waarin hij of zij vertelt waarom hij of zij de Intercedent van 2018 is. Ook mogen collega’s een intercedent voordragen. Is een filmpje niet jouw ding? Stuur dan een foto met een quote van jezelf of de nominee.

Finale

Op 29 november 2018 vindt de finale van Intercedent van het Jaar verkiezing plaats in Maarssen. Tijdens deze dag dienen de 15 finalisten de vakjury te overtuigen met hun zakelijk inzicht, commerciële aanpak en overtuigingskracht.
In de avond worden, ten overstaan van een publiek van 300 collega’s, directies, familie, vrienden en branchegenoten alle finalisten voorgesteld.
Aansluitend maakt ARTRA de nummers 1, 2 en 3 bekend. Zij worden gehuldigd en ontvangen allen een mooie prijs. De Intercedent van 2018 gaat naar huis met de IvhJ-award en de reischeque ter waarde van € 1.000,-.

Bron: ARTRA

Lees ook: Renee Bakker (In Person) Intercedent van het Jaar 2016

Over Auteur

Reageer