Renee Bakker (In Person) Intercedent van het Jaar 2016

0

Renee Bakker van In Person is tijdens een spannende verkiezing vorige week Intercedent van het Jaar 2016 geworden.

De Intercedent van het Jaar vond vorige week op 24 november plaats. Drie pittige voorrondes gingen hier aan vooraf: de kennisbattle, het telefonisch assessment en de filmsessie. De 10 runners up gingen door naar de finale die bestond uit een pitch en speeddates waar degene met de hoogste totaalscore de titel voor de beste Intercedent in ontvangst mocht nemen.

InPerson ’trots’

Uiteindelijk kwam Renee Bakker van In Person als winnaar uit de bus. Renee: ‘Wat was dit een te gekke dag! Geweldige finalisten, prachtige jury, fantastisch georganiseerd! En de allerbeste support crowd die ik me kon wensen! Het is overweldigend en bijna nog niet te bevatten.’ Renee Bakker gaat niet alleen met de  titel naar huis, maar ook een reischeque t.w.v. € 1000,-.
In Person is uiteraard ontzettend trots op ‘hun’ Renee. ‘Het programma zat echt goed in elkaar en het was erg leuk dat er nu ook kleinere uitzendorganisaties deelnamen. Bovendien is het een geweldig feest voor de flexbranche en dan is het bijzonder mooi dat Renee de titel heeft behaald’, zo zie haar collega Rick Schrijver.

Top-10 intercedenten

Ook de andere 9 finalisten die zijn verkozen uit de in totaal 117 kandidaten zijn: Gabri Bonants van Driessen HRM, Emelie Verbrugge-Koek van Europlus, Danique Hens van WERQ Personeelsdiensten, Raoul ten Hulzen van inzet.nl, Tessa van Mil van Luba Uitzendbureau, Claire Pijnenburg van Driessen HRM, Tom Roozeboom van Tempo-Team (3e plek), Vivian Schothans-Dijkstra van Randstad (2e plek) en Astrid Start E-Flex Personeelsdiensten.

Beste intercedent

Ieder jaar organiseert ARTRA, opleidingsinstituut voor de flexbranche, deze verkiezing. Dit jaar in samenwerking met de brancheverenigingen ABU, NBBU, CROP certificering en UNI-learning (sponsors). Doel van de verkiezing is de beste Intercedent in het zonnetje zetten. Naast de fun en de eer, gaat het ook om toetsing. Door mee te doen krijgen de deelnemende flexorganisaties zicht op de aanwezige kennis en vaardigheden van hun mensen.

Bron: ARTRA

Lees ook: Priscillia Lavin Luengo Intercedent van het jaar 2015

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer