Investeerder neemt HeadFirst Source Group over

0

Investeerder Beryllium heeft circa 95% van de aandelen in HeadFirst Source Group verworven.

Beryllium BV is een Nederlandse acquisitie holding met internationale investeerders en financieel ondersteund door de Zwitserse financiële dienstverlener ruvercap group AG, een investment manager van grote en middelgrote institutionele portefeuilles.

De bij HeadFirst Source Group NV bekende grootaandeelhouders, waaronder meerderheidsaandeelhouder Value8 NV, hebben aan HeadFirst Source Group de verkoop van hun belang aan Beryllium bevestigd.

Groei en acquisities

Inclusief de recent aangekondigde acquisitie van Myler behaalt HeadFirst Source Group een totale omzet van 700 miljoen euro en een EBITDA van 12,5 miljoen euro. Beryllium verwacht een bijdrage te kunnen leveren aan het realiseren en financieren van verdere groei en acquisities. Beryllium heeft aangegeven aanzienlijke funding ter beschikking te hebben om volgende acquisities te financieren.

HeadFirst Source Group

HeadFirst Source Group is een grote speler op de markt voor inhuur van externe professionals, zoals matchmaking, contracting en payrolling. Dagelijks werken circa 5.000 professionals bij ruim honderd opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg, waarmee HeadFirst Source Group een jaaromzet realiseert van circa 500 miljoen euro. Onderdeel van HeadFirst Source Group zijn de bedrijven HeadFirst, Source, Proud Company en Designated Professionals.
Na de overname van Myler – die naar verwachting definitief zal worden op 1 oktober 2018 – zal de gezamenlijke jaaromzet circa 700 miljoen euro zijn.

Bron: HeadFirstSourceGroup

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer