HeadFirst Source Group neemt Myler over

0

HeadFirst Source Group neemt branchegenoot Myler over. Myler wordt als maatschappij toegevoegd aan HeadFirst Source Group NV, naast HeadFirst, Source, Proud Company en Designated Professionals.

Myler

Myler is actief in matchmaking, contractbeheer en global sourcing. Het bedrijf realiseert een jaaromzet van ongeveer 200 miljoen euro en bemiddelt gemiddeld circa 2.000 professionals, met name op IT gebied. Myler levert haar diensten aan diverse opdrachtgevers in zowel de profit als non-profit sector, waaronder ASML, Achmea, het CAK en het Ministerie van Defensie. Ook doet het bedrijf aan global sourcing, waarbij in samenwerking met partners over de hele wereld schaarse IT-specialisten worden geworven en gecontracteerd voor opdrachtgevers in Nederland.

Fusie HeadFirst en Source

HeadFirst Source Group NV is eind 2016 tot stand gekomen door de fusie van HeadFirst en Source. HeadFirst Source Group is een grote speler op het gebied van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting en payrolling. Dagelijks werken circa 4.800 professionals bij ruim honderd opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg. Onderdeel van HeadFirst Source Group zijn de bedrijven HeadFirst, Source, Proud Company en Designated Professionals. Vorig jaar behaalde het gefuseerde bedrijf een omzet van 499 miljoen euro (Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2018). Na de overname van Myler – die naar verwachting definitief zal worden op 1 oktober 2018 – zal de gezamenlijke jaaromzet circa 700 miljoen euro zijn.

Bron: HeadFirst Source Group

Lees ook: Omzetgroei HeadFirst Source Group zet door

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer