P-services HR group profiteert van uitbesteden personeelsbeheer

0

“Het aantal intermediairs dat wij als klant bedienen, groeit spectaculair”, zegt Gerwin van den Berg, directeur-eigenaar van P-services HR group. Mede daaraan dankt het bedrijf de titel FlexTopGroeier in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2018.

Per omzetcategorie zijn de zes snelstgroeiende flexbedrijven uit de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 (FlexTopGroeiers) bepaald. P-services HR group is het snelstgroeiende bedrijf van de middelgrote partijen in de markt

flextopgroeiersFlexTopGroeier

  • Omzetklasse: 50 – 150 mln
  • Omzet 2017: 76,5 mln euro
  • Omzetgroei (op jaarbasis): 58%

Aantal klanten groeide spectaculair

P-services HR group viert in september zijn vijftienjarig jubileum. Het bureau, ooit als payroller begonnen, is inmiddels een dienstverlener met meerdere dochterlabels. Het telt meer dan tachtig werknemers en vestigingen in Barneveld, Heerenveen en Oss. Het bedrijf profiteerde afgelopen jaar van de toegenomen vraag naar het uitbesteden van personeelsbeheer. Directeur-eigenaar Gerwin van den Berg: “Wij ontzorgen met onze kennis en ervaring in alles wat met personeelszaken te maken heeft.”
De omzetgroei kwam van dochterlabel Payrollbureau, dat sinds afgelopen jaar ook in België mag uitzenden, maar vooral van het drie jaar geleden gestarte merk Backofficebureau. “Het aantal intermediairs dat wij als klant bedienen, groeide spectaculair.” Van komend jaar verwacht Van den Berg veel. “Nu we eind vorig jaar al onze complexe werkprocessen gedigitaliseerd hebben, hebben we meer efficiëntie in ons proces. Daar verwachten we de vruchten van te plukken.” De uitdaging is volgens Van den Berg om ‘dichtbij onszelf’ te blijven. “We willen ons werk goed doen en intensief samenwerken. En dat terwijl we een snelle autonome groei doormaken.”

Dit artikel is geschreven door Wilbert Geijtenbeek (redacteur Flexmarkt) en is verschenen in het juni-nummer van Flexmarkt. Nog geen abonnee?

De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2018 staat online.

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer