Luuk van Sluisveld nieuwe Algemeen Directeur STONE

0

Luuk van Sluisveld is per 1 juli 2023 de nieuwe Algemeen Directeur van STONE, dat vorig jaar nog een award als FlexTopGroeier in ontvangst mocht nemen. STONE is een interim en detacheringsbedrijf gespecialiseerd in Finance, HR, IT, Public & Technology. Van Sluisveld volgt Caljé op. Caljé gaat samen met Alfons Pietersen vanaf heden de holdingdirectie vormen.

Directie

Samen met Financieel Directeur Miranda van der Panne, zal Van Sluisveld het dagelijkse bestuur van de organisatie vormen. Mede aandeelhouder Edwin Ibrisimovic complementeert de directie als commercieel eindverantwoordelijke.

Volgende stap

Van Sluisveld heeft zich de afgelopen 5 jaar binnen STONE ontwikkeld van Business Manager naar Operationeel Directeur in 2021 en zet nu de volgende stap in zijn carrière. Het is dan ook met het volste vertrouwen dat Caljé na een succesvolle periode van bijna 10 jaar als Algemeen Directeur het stokje nu overgeeft aan Van Sluisveld.

Luuk van Sluisveld

Met zijn bestuurskundige achtergrond is Van Sluisveld in 2014 bij toeval in de wereld van arbeidsbemiddeling beland en is sindsdien geboeid door de wereld van mens & werk. Via Manpower(Group) is hij in 2018 bij STONE gekomen.

STONE

STONE bemiddelt zelfstandigen, professionals en consultants op tijdelijke projecten in Finance, HR, IT, Public en Technology. De afgelopen 3 jaar is de omzet gestegen van een kleine 15 miljoen tot een ruime 40 miljoen. Momenteel werken er ruim 350 professionals voor STONE. De komende jaren is de verwachting dat er kan worden doorgegroeid naar een omzet van 80 à 90 miljoen en 700 projecten.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer