Wie waren vorig jaar de FlexTopGroeiers en herhalen ze die prestatie dit jaar?

0

Ieder jaar wordt er door de flexbranche reikhalzend uitgekeken naar de publicatie van de Flexmarkt Omzetranglijst. Op welke positie staat wie? Hoe doe ik het ten opzichte van mijn concullega? Welke specialisten weten boven het maaiveld uit te steken? Daarnaast heb je ook nog de FlexTopGroeiers. De omzet van deze partijen groeit echt bovengemiddeld hard. Van tientallen tot honderden procenten groei. Tijdens het Flexevent op 8 juni 2023 ontvangen de (nieuwe) FlexTopGroeiers een award.

Wie waren de FlexTopGroeiers in 2022 ook al weer? Een korte terugblik.

House of HR

In de omzetcategorie > 500 miljoen euro was House of HR de snelste groeier in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 met een omzetgroei van 45% (omzet 2021: € 878 miljoen). Deze groei werd gerealiseerd door overnames, maar ook de bestaande bedrijven – Continu, Redmore, Covebo – droegen bij aan de groei.

Ook in 2022 was House of HR actief met overnames. Zorgt dit wederom voor dubbelcijferige groei? En is dit voldoende om FlexGroeiTopper te worden?

Lees ook: House of HR: groei houdt aan

Labour Power Company

In de omzetcategorie van 150 – 500 miljoen euro was Labour Power Company (LPC) de snelste groeier in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 met een omzetgroei van maar liefst 208% (omzet 2021: € 255,7 miljoen).

In een interview vorig jaar gaf CEO Cor Konings aan dat “het businessplan voor de komende jaren is bijgesteld naar 500 miljoen.” Komt LPC hier al bij in de buurt?

Lees ook: LPC gaat voor winst in consolidatieslag

Trixxo Nederland

In de omzetcategorie van 50 – 150 miljoen euro was Trixxo Nederland de snelste groeier in de Flexmarkt Omzetranglijst met een omzetgroei van 48% (omzet 2021: € 50,7 miljoen).

CEO Frank Vliegen gaf vorig jaar blijk van stevige ambities: “Met een omzet van ruim 60 miljoen in 2021 is onze ambitie om uiterlijk in 2026 in Nederland door te groeien naar 250 miljoen.” Weet Trixxo die ambities waar te maken en is het dit jaar wederom een FlexTopGroeier?

Lees ook: Trixxo, een van de snelstgroeiende flexbedrijven, wil Europa in

Stone

In de omzetcategorie van 20-50 miljoen euro is STONE de snelste groeier met een omzetgroei van 59% (omzet 2021: € 23 miljoen).

Naar eigen zeggen koerst STONE voor de volgende 2,5 jaar af op een omzet van € 50 miljoen. Wordt die doelstelling gehaald en kroont STONE zich wederom tot FlexTopGroeier in de categorie 20-50 miljoen omzet?

Lees ook: Detacheerder STONE bij snelst groeiende flexbedrijven

Maqqie

Op de groei van Maqqie stond geen maat vorig jaar. In de omzetcategorie van < 20 miljoen euro was Maqqie de snelste groeier met een omzetgroei van 309% (omzet 2021: € 13,5 miljoen).

Kan Maqqie deze groei bestendigen? Aan ambitie ontbreekt het in ieder geval niet. Zo gaf Pieter Jacob Leenman vorig jaar aan dat in 2022 wederom een aanzienlijke groei gerealiseerd moest worden.Wat omzet betreft willen we tussen de 35 en 60 miljoen euro uitkomen.” Of dat gelukt is zullen we op 8 juni zien, als tijdens het FleXevent de Omzetranglijst en de FlexTopGroeiers bekend worden gemaakt. Daar kun je overigens bij zijn.

Lees ook: Gigagroeicijfers voor platform Maqqie

Tijdens het FleXevent in 2022 deelden de FlexTopGroeiers uit de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 het geheim achter het succes van hun flexbedrijf. Kijk de video hieronder voor een impressie.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer