Mennold Leijerzapf nieuwe CEO Vibe Group

0

Mennold Leijerzapf is benoemd tot CEO van IT-detacheerder Vibe Group. Sinds 1 januari 2023 heeft hij de algemene leiding over de organisatie. Oprichters Bernd van Baars en Daniël Visser nemen afstand van de dagelijkse operatie, maar blijven intensief bij Vibe Group betrokken.

Leijerzapf heeft 25 jaar ervaring in de staffing industry. Sinds 2016 is hij in dienst van Vibe Group. Tot 2021 in de rol van Managing Director Nederland en de laatste anderhalf jaar als CCO. Leijerzapf  zegt over zijn aanstelling:Het is een voorrecht om deze fantastische organisatie naar de volgende groeifase te leiden. (..) Ik ben ervan overtuigd dat we een mooie toekomst tegemoet gaan waarin we groeikansen benutten door nieuwe kantoren te openen, verschillende nichemarkten te ontwikkelen en nieuwe diensten te lanceren.”

Bernd van Baars en Daniël Visser, Founders Vibe Group: Voor ons is de benoeming van Mennold de volgende logische stap in onze ambitie om de absolute leider te zijn in IT staffing & consulting en om de toekomst van IT te creëren. We begonnen in 2011 met zijn tweeën. We zijn nu 12 jaar verder en uitgegroeid tot een multinational met meer dan 390 medewerkers en 1.550 IT-consultants. We zien de toekomst van Vibe Group onder leiding van Mennold met vertrouwen tegemoet.”

 

Lees ook: 7 vragen over… Binden en boeien door detachering

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer