Nieuw e-mailadres redactie Flexmarkt

0

De redactie van Flexmarkt ontvangt dagelijks informatie en persberichten waarmee wij onze lezers kunnen informeren over actuele ontwikkelingen in de uitzendbranche. Vanaf 31 maart is hiervoor een nieuw e-mailadres: flexmarkt@vakmedianet.nl.

Door de overname van de vaktitel Flexmarkt door Vakmedianet komt het oude emailadres (flexmarkt@reedbusiness.nl) voor het sturen van persberichten en bedrijfsinformatie te vervallen.

Het nieuwe e-mailadres is dus: flexmarkt@vakmedianet.nl

Vriendelijk verzoek voortaan uw persberichten, personaliaberichten en andere bedrijfsinformatie naar dit e-mailadres te sturen.

Vakmedianet

Per 1 januari 2017 zijn het Overheid en Recht portfolio en de HR Communties van Reed Business Information – waaronder Flexmarkt – verkocht aan Vakmedianet. Vakmedianet is de leidende business-to-business uitgeverij in Nederland. Met onze online platformen, magazines, boeken, opleidingen en events bereiken wij meer dan 900.000 professionals en beslissers in alle branches. Ga naar onze website www.vakmedianet.nl voor een compleet overzicht van onze merken en activiteiten.

Redactie Flexmarkt

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer