SKILLCO neemt Itera Nederand over

0

SKILLCO, eigenaar van Talisman en Online Minds, heeft alle aandelen overgenomen van Itera Nederland.

Itera bemiddelt personeel op het gebied van ICT, Finance en Management Support. Talisman bemiddelt ICT en Financiële specialisten. Online Minds richt zich op Online Marketing specialisten.

Overname

Directeur/eigenaar Koen Frese over de overname: “Talisman heeft de laatste jaren een brede en gezonde basis gelegd voor flexibele, kwalitatieve en kwantitatieve diensten. Dit wil ik graag de komende jaren doorzetten. Onlangs is een samenwerking met Online Minds gestart en met de acquisitie van Itera kunnen we onze groeiplannen doorzetten. Het biedt ons extra mogelijkheden om te diversificeren. Itera sluit zeer goed aan bij Talisman en Online Minds. Ik verwacht dan ook dat de bedrijven hiervan commercieel zullen profiteren”.

Verdere groei

Itera Nederland-directeur Ruurtje de Vries is er van overtuigd dat Itera in goede handen is bij Talisman: “De bedrijven zijn vergelijkbaar en zal voor Itera en haar klanten en medewerkers veel extra kansen bieden. Het is een uitstekende manier om de toekomst van Itera en haar medewerkers te verzekeren en samen met Talisman verder te groeien.”

Bron: Talisman

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer