STAN Partners neemt Teamflex over

0

STAN Partners heeft vandaag bekend gemaakt dat zij tot overeenstemming is gekomen voor de overname van alle aandelen van Teamflex Personeelsdiensten BV en Teamflex Opleidingen BV.

STAN Partners bestaat uit de werkmaatschappijen PDZ Uitzendbureau, Louter Recruitment, Flexcellens (payrolling) en Loopbaan.nu (technisch talent).

Teamflex is een personele dienstverlener gespecialiseerd in de sector transport en logistiek. Een belangrijk deel van de omzet wordt gerealiseerd door het detacheren van vrachtwagenchauffeurs. Een aantal jaren geleden is naast de personeelsbemiddeling een eigen opleidingscentrum gestart, waar chauffeurs worden opgeleid.

Teamflex wordt als aparte werkmaatschappij, naast PDZ Uitzendbureau, Louter Recruitment en Loopbaan.nu gepositioneerd en zal onder eigen naam in de markt actief blijven. Commercieel directeur Pieter Bakels van Teamflex blijft in die functie fulltime actief voor de organisatie.

De overname past in de strategie van STAN Partners om geografisch uit te bouwen en zich als opleider van gekwalificeerd personeel te bevestigen. Met de overname groeit de omzet van STAN Partners met 20%.

Bron: STAN Partners

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer