AamigoO en J-Merce lossen conflict op

0

AamigoO Group NV en J-Merce Holding BV hebben overeenstemming bereikt in het oplossen van het conflict over een nabetaling van 2 miljoen euro op de overname van Source + NV.

 

Alle juridische procedures zijn daarmee beëindigd, waaronder het door AamigoO Group dochter Source Automation aangekondigde hoger beroep tegen J-Merce Holding en de door J-Merce Holding aangekondigde executie van het pandrecht op aandelen Source Automation.

Source Automation (SA) heeft in mei 2012 conservatoir beslag gelegd op AamigoO Group NV en vordert 2 miljoen euro van AamigoO Group. Deze 2 miljoen zou, volgens Source Automation, ten onrechte ontrokken zijn uit Source Automation.

Directie van AamigoO Group: ‘Wij zijn bijzonder verheugd dat we samen met J-Merce Holding tot deze oplossing zijn gekomen en langslepende juridische procedures hebben weten te voorkomen. De onderneming kan zich verder concentreren op de markt en haar klanten.’

Onderdeel van de overeenkomst is een betaling van 325.000 bestaande aandelen AamigoO Group aan J-Merce Holding. Ook zullen de aandeelhouders van J-Merce Holding zich op basis van hun ervaring binnen de corporate en IT sector inzetten voor de groeidoelstellingen van AamigoO Group.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer