Deal: Olympia en NEC Nijmegen werken samen

0

Olympia Uitzendbureau heeft een partnerovereenkomst gesloten met N.E.C. Nijmegen. Olympia krijgt toegang tot het businessnetwerk van N.E.C. en draagt financieel bij aan de ontwikkeling van N.E.C. De details van de samenwerking worden nog nader ingevuld.

Dit meldt N.E.C. Nijmegen.

Bart van Ingen, commercieel directeur van N.E.C.: ‘We zijn verheugd dat we met Olympia wederom een landelijk A-merk aan onze club hebben kunnen binden. De visie van Olympia sluit naadloos aan op onze waarden ‘eendracht’ en ‘ontwikkeling’ en wij zien er dan ook naar uit om door middel van ons partnership een belangrijke rol van betekenis te spelen richting onze supporters en klanten. Olympia maakt een jaarlijkse omzetgroei door en met dit partnership zullen wij Olympia ook helpen om hun dominante marktpositie verder uit te bouwen. De relaties die we met onze locale uitzendpartners hebben worden hierin zeker niet vergeten en gaan we ook voldoende business perspectief bieden.’

Margot Zeevenhoven, Olympia Franchiseonderneemster regio Nijmegen: ‘Wij zijn zeer verheugd dat we samen met N.E.C. onze ambities kracht bij kunnen zetten. Wij brengen mensen en organisaties bij elkaar en willen hen helpen de beste versie van zichzelf te worden om daarmee hun doelen en ambities te realiseren. We doen dat vanuit passie voor ondernemerschap, samen en betrokken. We hechten veel belang aan talentontwikkeling. Daarom is het partnership met N.E.C. een logische keuze. Het sluit namelijk perfect aan op de relaties die N.E.C. voor ogen heeft met haar supporters en zakelijke relaties.’

Vanaf heden plaatsen wij op Flexmarkt.nl deals die zijn gesloten tussen flexbedrijven en organisaties. Wil je dat jouw deal hierbij komt te staan? Stuur de redactie een bericht.

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer