Twiglers levert binnen 72 uur wervingssite

0

Nu de strijd om talent opleeft en employer branding in belang toeneemt zien meer werkgevers heil in een eigen recruitmentsite. In lijn met die ontwikkeling zegt het vorig jaar gelanceerde Twiglers werkgevers binnen 72 uur een professionele (tijdelijke) wervingssite te kunnen leveren.

Twiglers presenteerde zich vorig jaar als ‘de Coolblue in online werving’. Als snel veel sollicitanten nodig zijn om op korte termijn een reeks vacatures ingevuld te krijgen, kan Twiglers snel schakelen. Binnen 72 uur wordt een professionele werken-bij site gelanceerd, met de domeinnaam van de werkgever en diens huisstijl.

Crown Uitzendgroep geeft deze werken-bij site volgens Twiglers ‘een dikke negen’ als rapportcijfer. Het uitzendbureau maakte hier gebruik van voor het aantrekken van voornamelijk productiemedewerkers in Veghel en Oss. Volgens Crown Uitzendgroep is de vacaturesite snel en voor recruiters eenvoudig te hanteren. ‘De site heeft ons in vier maanden tijd een massa kandidaten opgeleverd. We hebben dit als zeer positief ervaren.’

Het nieuwe recruitmenttool van Twiglers is snel vanwege onder meer de hoge traffic. HR-professionals en de ict-afdeling hoeven er zelf niets voor te implementeren. Opstartkosten zijn er niet en Twiglers ondersteunt op het gebied van zowel traffic als begeleiding van vacatures en campagnes.
Twiglers rekent voor de werken-bij site € 995,- excl. btw per maand, inclusief traffic.

Bron: Twiglers

 

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer