Twiglers: ‘de Coolblue in online werving’

0

Twiglers, een nieuw bedrijf met niche vacaturesites, komt met een heel nieuw verdienmodel. ‘Wij de werving, u de selectie en pas betalen als iemand start!’

De basis van Twiglers is vorig jaar al gelegd toen 5 ondernemers hun bestaande vacaturesites (zoals: Banenmatch.nl,  Hunterz.nl, Retailbaan.nl, Baanindetechniek.com, IT-Vacatures en meer) lieten  fuseren. Nu presenteert Twiglers zich als nieuw bedrijf aan de markt.

Arjan Elbers

Arjan Elbers, bekend van Get.Noticed (niche ontwikkelaar voor recruitmentsites, jobboards en werken-bij websites) is eindverantwoordelijke voor de club van (momenteel 10) Twiglers.

Coolblue

Twiglers wil de Coolblue onder de vacaturesites worden. Ebers: ‘Coolblue is een club die het wél snapt. Denken in blije consumenten, sterke niches en de beste service van de wereld. Alles voor een glimlach, dan snap je het spel! Dat zijn wij ook, maar dan in de wereld van online werving.’

Aanbod uitzenders en detacheerders

Elbers legt uit wat Twiglers uitzenders en detacheerders kan bieden.  Volgens Elbers wil Twiglers bekend worden ‘als de partij die betalen voor wervingsadvertenties om zeep heeft geholpen’.
Twiglers biedt uitzenders, detacheerders en werving & selectiebureaus een nieuwe dienstverlening in 3 stappen:

  1. plaatsing vacatures (handmatig of geautomatiseerd)
  2. de Marketing Twiglers starten campagnes (CV-Database, social media en traffic)
  3. cost per hire, als een nieuwe medewerker getekend heeft wordt er pas betaald (€ 500 of € 750 afhankelijk van het type vacaturesite). Anders kost het niets.

Niche vacaturesites

Twiglers runt vanuit Den Bosch 45 serieuze niche vacaturesites (Elk in hun eigen branche; techniek, ict, zorg, overheid, marketing, bouw, retail en nog 38 anderen). Elbers: ‘De grootste vacaturesite zijn is totaal niet belangrijk voor Twiglers, want een werkzoekende wil 3 goede banen zien in plaats van 75.000 niet-relevante functies, want wat heeft een timmerman aan een vacature voor banketbakker en een verpleger aan een baan als docent? Inderdaad, helemaal niets! Daarom werken we juist met super relevante kleine en middelgrote niche vacaturesites.’

Aanbod voor werkzoekenden

Twiglers helpt elke werkzoekende met kennis van werk en solliciteren. En alle werkzoekenden mogen hun contract of concurrentiebeding gratis laten checken door hun huisjuristen. Bovendien beloont Twiglers werkzoekenden die een baan via Twiglers vinden met € 350 tegoed. Hier mogen ze zelf iets moois van kopen.

Bron: Twiglers

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer