Michel Verdoold algemeen directeur FunktieMediair

0

Michel Verdoold wordt per 1 november algemeen directeur bij Yacht-dochter FunktieMediair en directeur HR bij Yacht. Verdoold volgt hiermee Ellen Schuit op.

Verdoold is sinds september 2011 in dienst bij Yacht waar hij startte als competence director HRM, Marketing & Communicatie, Logistiek en Inkoop. Sinds 1 december 2012 is Verdoold kantoormanager in Den Haag. Voordat Verdoold ging werken bij Yacht was hij onder meer general manager Brunel Canada en Chief Operating Officer bij Maandag.

Verdoold: ‘Het is mijn ambitie om de Yacht-organisatie nog beter te laten aansluiten op een aantal belangrijke ontwikkelingen. Zoals de veranderende wensen van hbo- en wo-professionals, structureel hogere eisen die de markt stelt aan interimmers en duidelijk zichtbare schaarste in steeds meer expertisegebieden op de arbeidsmarkt.’

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer