DPA neemt ingenieursbureaus over

0

DPA heeft afgelopen maand ingenieursbureaus Technipower en CHRI overgenomen. De overnames passen in de groeistrategie die de detacheerder voor ogen heeft.

Technipower richt zich op het detacheren van professionals in de techniek, met name op het gebied van mechatronica, werktuigbouwkunde en electrotechniek. De 53 professionals van Technipower treden in dienst bij de nieuwe DPA businessunit DPA Technipower. Volgens Eric Winter, CEO van DPA, zijn de overgenomen activiteiten ‘volledig complementair’ aan die van DPA. ‘Technipower voorziet in projectmanagement en detachering bij klanten zoals ASML en ECT. Als nieuwe businessunit zorgt DPA Technipower voor schaalvergroting en verbreding van onze activiteiten in het segment Techniek EN ICT. Zo kunnen we onze klanten een nog completer dienstenpakket aanreiken.’
Vorige maand heeft DPA overeenstemming bereikt met de curator van Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs (CHRI) over de overname, dat het bedrijf eind augustus failliet was verklaard. CHRI was gespecialiseerd in adviesdiensten op het gebied van industrie, bouw en infrastructuur. Met circa tachtig CHRI-professionals zal de nieuwe businessunit DPA Cauberg-Huygen worden gevormd. De overige zestig medewerkers wil DPA afhankelijk van hun specialisme bemiddelen via haar andere businessunits.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer