Nieuwe directie voor detacheerder MeursWerkt

0

Gerard van Balen en Caroline Bekkering vormen sinds 1 oktober de nieuwe directie van MeursWerkt. Het tweetal volgt daarmee Pieter Molijn op, die het bedrijf afgelopen zomer verliet.

Caroline Bekkering is sinds 2002 werkzaam bij Meurs Groep en Meurs HRM, waar ze verschillende (HR-)managementfuncties heeft bekleed. Daarvoor was zij onder meer werkzaam als HR-manager bij Stork Fokker en HMA Power Systems. Gerard van Balen werkt al meer dan 25 jaar in de human resources. Naast MeursWerkt is hij sinds 1988 werkzaam bij Meurs HRM. Bij deze organisatie bekleedde hij diverse functies, waaronder manager, adviseur, trainer en coach.

Meurs begon als aanbieder van een internetapplicatie voor de administratieve afhandeling van flexwerk. In 2006 groeide het bedrijf uit tot uitzendorganisatie en in 2008 specialiseerde het zich in ‘eerlijk’ detacheren. Het biedt daarmee naar eigen zeggen meer dan detacheren alleen. ‘Zo investeren we fors in opleiding en ontwikkeling van flexwerkers, zodat ze makkelijk van werk naar werk doorstromen zodra de huidige opdracht afloopt’, aldus Van Balen. Om dit te realiseren, stelt MeursWerkt een opleidingsbudget beschikbaar van ongeveer 1300 euro per jaar bij een fulltime dienstverband. Ook krijgen flexkrachten een eigen e-portfolio, loopbaanbegeleiding, ruime keuze aan inhouse-trainingen en toegang tot meer dan honderd online cursussen.

MeursWerkt is in 2004 opgericht als Meurs & Molijn HR Services. Vorige maand veranderde het bedrijf de naam in MeursWerkt. De naamswijziging was een logisch gevolg van het vertrek van Pieter Molijn, na een verschil van inzicht.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer