Visie StudentenWerk: grootste studentenuitzendbureau ter wereld in 2020

0

Uitzendbureau StudentenWerk begon tien jaar geleden als vacaturesite maar is inmiddels uitgegroeid tot volwaardig uitzendbureau. Daar houden de ambities niet op: in 2020 wil StudentenWerk het grootste studentenuitzendbureau ter wereld worden.

De drie oprichters en directeuren, Hugo de Koning, Rogier Thewessen en Bram Bosveld, begonnen in 2000 onder de domeinnaam StudentenWerk.nl een vacaturesite waar studenten naar interessante bijbanen konden zoeken. Al snel volgde de vraag van bedrijven of de drie niet zelf personeel konden aanleveren? Het uitzendbureau was geboren.

Inmiddels telt StudentenWerk 18 vestigingen en meer dan 200 medewerkers. Het succes is volgens de oprichters te danken aan het "omkeren van het uitzendprincipe". Nu is het gemeengoed dat een potentiële kandidaat de vacatures op de site doorspit, in 2000 gebeurde dat vrijwel niet bij de traditionele uitzenders. StudentenWerk bood die mogelijkheid wel. Ook was de site goed vindbaar via internet en werkte het bedrijf als één van de eersten met adverteren via zoekmachines.

StudentenWerk heeft een ambitieuze toekomstvisie: in 2020 wil het bedrijf het grootste studentenuitzendbureau van de wereld zijn.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer