Oud-Corinthe topmannen richten headhunter Whyz op

0

De nieuwe headhunter in financiële en zakelijke dienstverlening Whyz is opgericht door de drie oud-oprichters van het in 2006 succesvol verkochte Corinthe Companies.

Whyz richt zich op jonge, hoogopgeleide professionals in financiële en zakelijke dienstverlening. De dagelijkse leiding is in handen van Pieter Riedstra. Annelien Zuidema is recruiter en Carolijne Frank-Myjer wordt senior consultant. Alle drie zijn voormalige Corinthe werknemers.

Investeerder True Value Resources, het bedrijf van oud-Corinthe-oprichters Marty Tuk, Tim Kamphorst en Jan Rapmund, denkt dat juist nu de goede tijd is om te investeren in werving en selectie en in het aanbieden van interimpersoneel. Het bedrijf richtte eerder dit jaar al een "boardroomheadhunter" op en nam de investeerder een belang in het interimbureau Yoxa.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer