Winnaars FlexKennisAward 2017

0

Ramona van der Terp van ABU-lid Consolid uit Hoofddorp en Ashley Vijverberg van NBBU-lid E-Payroll uit Poeldijk zijn de winnaars van de ABU en NBBU FlexKennisAward 2017.

Op dinsdag 16 mei organiseerden ARTRA en Pink Elephant voor het eerst de FlexKennisAward, een onderscheiding voor diegene die de meeste kennis heeft van de flexbranche.

Twee awards

Er waren twee awards te winnen: de ABU FlexKennisAward en de NBBU FlexKennisAward. Ruim 300 deelnemers van kleine tot grote flexorganisaties hebben deelgenomen aan de FlexKennisAwards. Zij beantwoordden allemaal online 75 vragen over de wet- en regelgeving in de flexbranche. Onderwerpen als arbeidsrecht, uitzend-CAO’s, discriminatie, vreemdelingen, sociale zekerheid, ziekte en opvolgend werkgeverschap zijn getoetst. De test werd door de meeste deelnemers als behoorlijk pittig beschouwd.

Winnaars

De winnaar van de ABU FlexKennisAward is Ramona van der Terp van Consolid. Ramona zegt het volgende over haar deelname aan de FlexKennisAwards: “Ik vond het (..) leerzaam, inspirerend en een uitdaging om je kennis met vakgenoten uit heel het land te kunnen meten. Door in opleidingen te investeren en kennis met elkaar te delen heeft Consolid het (mede) mogelijk gemaakt dat ik dit resultaat neergezet heb. Ik vind het een eer dat ik gewonnen heb en Consolid op deze manier mag vertegenwoordigen.”
Ashley Vijverberg van E-Payroll won de NBBU FlexKennisAward. Ashley: “Eigenlijk doe je zo’n test niet alleen, maar met het hele team. Want samen deel je je kennis en verbreed je het weer.”
Naast de FlexKennisAward hebben Ramona en Ashley ook een iPad en een ballonvaart gewonnen.

Whitepaper

Met de FlexKennisAwards heeft ARTRA naar eigen zeggen nog meer zicht gekregen op het kennisniveau binnen de branche. Welke kennis is geborgd en welke kennis missen we? Aansluitend brengt ARTRA in juni een whitepaper uit waarin zij inzicht geeft in de kennis die beheerst en niet beheerst wordt. Iedere deelnemer krijgt de whitepaper gratis toegestuurd.

Bekijk ook de video van de uitreiking op YouTube

Bron: ARTRA

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer