Bullhorn neemt Connexys over

0

Het Amerikaanse Bullhorn heeft Connexys in Rotterdam overgenomen. Met de overname wil het Amerikaanse recruitmentsoftwarebedrijf haar positie in Europa versterken.

De overname kwam tot stand doordat investeringsmaatschappij Main Capital Partner haar meerderheidsbelang in Connexys heeft verkocht. Hoeveel geld er gemoeid is met de overname is niet bekendgemaakt.

Bullhorn, dat cloud-gebaseerde recruitmentsoftware levert, heeft haar hoofdkantoor in Boston en telt 7.000 uitzendbureaus tot haar klantenkring. Bullhorn wil met de overname haar positie op de Europese markt versterken. Connexys is vooral bekend door haar product Apllicant Tracking System (ATS) dat is gebouwd op het Salesforce-platform. Hiermee werken 300 klanten en 20.000 recruitment professionals in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, waaronder Randstand en Manpower.

De oprichters van Connexys zullen deel gaan uitmaken van de EMEA-directie van Bullhorn.

Bronnen: connexys/dutchitchannel/computable

Lees ook: Connexys wint Recruitment Tech Award

 

 

 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer