Connexys wint Recruitment Tech Award

0

Connexys is met de Applicatie Talent Marketing Activity Manager winnaar van de Recruitment Tech Awards in de categorie ‘Best Tooling’.

Dat maakte de vakjury bekend tijdens het Recruitment Tech Event dat gisteren plaatsvond in DeFabrique in Utrecht. Ruim 150 professionals op het gebied van HR, recruitment, W&S, ICT- en innovatie lieten zich informeren en inspireren over de recruitmenttechnologie van de toekomst.

Talent Marketing Activity Manager
Dankzij de functionaliteit in deze recruitmentapplicatie kan je als corporate of bureau recruiter heel eenvoudig talent searchen en matchen. Vervolgens creëer je verschillende talentpools met eigen kenmerken en selectiecriteria. Voor elke talentpool kan je afzonderlijk bepalen welke personen je met welke boodschap wilt benaderen en welke contactfrequentie voor een specifieke doelgroep wenselijk is.

Kandidaatbeleving
Eind oktober heeft de vakjury uit alle inzendingen die drie beste inzendingen genomineerd. Vervolgens was het woord aan de markt en bepaalde het aantal publieksstemmen de winnaar. Gisteren maakte de vakjury bekend dat de Talent Marketing Activity Manager de eerste prijs in de categorie ‘Best Tooling’ in de wacht heeft gesleept. Volgens de jury baant de Talent Marketing Activity Manager de weg naar een compleet nieuwe invulling van het vak recruiter, waarbij de kandidaatbeleving en een nauw contact met talent centraal staan.

Online marketing
Jan van Goch, CMO van Connexys: ‘Deze applicatie hebben wij ontwikkeld in nauwe samenwerking met een aantal van onze klanten. Wij zijn heel trots op deze award en de erkenning van het belang van deze tooling in de markt. Het ondersteunt onze visie dat online marketing het vak recruitment steeds meer zal verrijken. Met de Talent Marketing Activity Manager blijf je als werkgever of bureau structureel in direct contact met je high potentials. Hierdoor verkort je de time to hire en verbeter je de quality of hire’.

Bron: Connexys


Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer