Driessen HRM wint gouden FD Gazellen

0

Driessen HRM zag de omzet tussen 2012 en 2014 bijna verdubbelen en wint daarmee een gouden FD Gazellen award in de categorie grootbedrijf. Opvallend is dat Driessen HRM de afgelopen jaren relatief het meest is gegroeid met uitzenddienstverlening.

De uitreiking van FD Gazellen Zuid-Nederland vond deze week vond in Breda plaats. Driessen HRM ontving de afgelopen vijf jaar al de FD Gazellen award, maar nooit eerder de gouden FD Gazellen.

Autonome groei
Ruim tachtig Brabantse ondernemingen deden mee aan de wedstrijd die jaarlijks door het Financieele Dagblad wordt gehouden onder bedrijven met een minimale omzetgroei van 20 procent over drie jaar. Om de FD Gazellen award te winnen kijkt de jury naar financiële gezondheid en continuïteit. In categorie ‘Grote Ondernemingen’ in Noord-Brabant is Driessen HRM als winnaar uit de bus gekomen. Daar komt bij dat de groei van Driessen HRM volledig autonoom is, dus zonder grote overnames.
‘Als familiebedrijf zijn we bij Driessen HRM bezig met lange termijn doelstellingen. Deze gaan verder dan alleen omzet. De omzetgroei is een resultante van de hoge tevredenheid onder onze klanten en medewerkers. We zijn enorm blij en trots met de gouden FD Gazellen award. Het is een kroon op ons werk’, aldus directeur Jeroen Driessen in een reactie.

Omzetgroei op uitzenddienstverlening
De afgelopen jaren is Driessen HRM relatief het meest gegroeid met uitzenddienstverlening. Jeroen Driessen: De sectoren overheid, onderwijs, zorg en welzijn en cultuur hebben in toenemende mate behoefte aan flexibiliteit. Als er vandaag een baliemedewerker of leerkracht uitvalt, moet er morgen vervanging zijn. Ook zien we een toename van specialistische medewerkers. Wij zijn als organisatie in staat om snel de juiste medewerkers te leveren. Onze brede HRM-dienstverlening is een extra voordeel voor onze klanten. Bij ons kunnen ze niet alleen terecht voor uitzenden, maar ook onder meer voor personeels- en salarisadministratie.’
Verder denkt Jeroen Driessen dat specialisatie in de publieke sector een belangrijk voordeel is: ‘Omdat wij gespecialiseerd zijn in de overheid, het onderwijs, de zorg en cultuur kiezen klanten voor ons’, aldus Jeroen Driessen in een reactie in het Financieele Dagblad.

Bron: Driessen HRM


Noot van de redactie: In de Flexmarkt Omzetranglijst 2014 staat Driessen HRM op een negende plaats met een omzet van 183,3 miljoen euro.

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer