Unique Carrièrewebsite van het Jaar

0

De website van Unique is tijdens de ‘Website van het Jaar’ verkiezing voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Beste Website’ in de categorie carrière.

De verkiezing vond plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Het is de vijftiende keer dat de ‘Website van het Jaar’ verkiezing, uitgevoerd door MetrixLab, plaatsvindt.

Beste Website
Unique verslaat met het winnen van de titel onder andere kanshebbers Nationale Vacaturebank, Monsterboard en Indeed. 823.796 Nederlanders lieten hun mening gelden. Per categorie konden zij stemmen op de meest populaire én op de beste website. De site met de meeste stemmen krijgt de titel ‘Populairste Website’ en de website met de hoogste kwaliteitsscore sleept de award voor ‘Beste Website’ in de wacht.

Online en mobile
Raymond Puts, algemeen directeur van Unique, zegt in een toelichting. ‘We zijn ontzettend blij dat we wederom deze prestigieuze titel op onze naam schrijven. In een tijd waarin online en mobile steeds belangrijker worden, is een mobiele aanpak essentieel. Wij zijn continu bezig om de bezoekers van onze website op elk apparaat van de juiste, relevante informatie te voorzien. Omdat dit in de toekomst alleen maar belangrijker wordt, werkt ons team elke dag ontzettend hard aan het verbeteren van ons platform. Het doet me goed om te zien dat onze strategie zijn vruchten afwerpt. Mijn complimenten aan het online team.’

Bron: Unique

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer