2016 ‘solide’ jaar voor ManpowerGroup

0

De omzet van ManpowerGroup kwam in het vierde kwartaal van 2016 uit op $ 5 miljard, gelijk aan dezelfde periode het jaar daarvoor.

Dat blijkt uit de kwartaalcijfers die het uitzendconcern vandaag heeft bekendgemaakt.

De nettowinst kwam in het vierde kwartaal uit op $ 127,4 miljoen, een kleine groei ten opzichte van dezelfde periode het jaar daarvoor.

Overigens zijn de financiële resultaten afgelopen kwartaal sterk beïnvloed door de relatief sterke dollar. Na valutacorrectie (constant currency) zou de omzetgroei 3% zijn.

De jaaromzet van de ManpowerGroup over 2016 bedraagt bijna $ 19,7 miljard, een groei van 1,7% ten opzichte van 2015 (na valutacorrectie +4,1%).

Jonas Prising, ManpowerGroup Chairman & CEO, zegt in een toelichting op de cijfers dat hij tevreden is over 2016. ‘Wij zijn zeer verheugd met onze sterke cijfers in het vierde kwartaal (..) waarmee wij het jaar solide afsluiten ondanks wisselende, matige economische groei in 2016.’

Bron: ManpowerGroup

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer