6e uitgave handboek Ondernemen in Flex

0

De nieuwe uitgave van het handboek Ondernemen in Flex is gepubliceerd door Professionals in Flex. Dit handboek is een handig naslagwerk voor ondernemers, managers en dienstverleners in de flexbranche.

Volgens Professionals in Flex wordt het boek niet alleen door startende en bestaande uitzendbureaus aangeschaft, ook steeds meer zakelijke dienstverleners voor uitzenders gebruiken het boek om meer specialistische kennis over uitzenden op te bouwen.

Complexe wetgeving

Flexondernemers worden voortdurend geconfronteerd met wijzigingen in wetgeving. Veranderingen die van belang zijn voor en effect hebben op de bedrijfsvoering van ondernemers in de flexbranche. Bij het boek is een veelvoud van specialisten betrokken die ieder hun bijdrage hebben geleverd aan deze volledig geactualiseerde zesde uitgave.

Online Flexdirectory

De Flexdirectory is een vast onderdeel van het handboek en geeft een steeds grotere lijst van deze gespecialiseerde dienstverleners. De Flexdirectory is tevens digitaal te raadplegen via www.flexdirectory.nl.

Het boek Ondernemen in Flex is een uitgave van Professionals in Flex in samenwerking met de SNCU, de ABU, de NBBU en Köster Advocaten. Patrick Hustinx is de auteur. Het boek kan besteld worden bij Professionals in Flex, de ABU en de NBBU.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer