AB Limburg doet overname

0

Per 1 januari 2011 heeft AB Limburg de activiteiten van IHS Personeelsdiensten overgenomen.

Deze organisatie uit Lottum (Limburg) is actief in het uitzenden van werknemers in de boomkwekerijsector. Daarnaast is IHS één van de initiatiefnemers van Boomkwekerij Support Venlo, een compleet handels- logistiek- en kenniscentrum voor boomkwekerijproducten.

In 2010 hebben IHS en AB Limburg al op een aantal projecten en terreinen samengewerkt. Een samenwerking die beide partijen heel goed is bevallen, zo laten ze weten.

‘De boomkwekerij is een heel belangrijke economische sector in Zuidoost Nederland. AB heeft al ervaring in het leveren van goede en betrouwbare medewerkers in deze branche. Deze overname biedt ons een hele goede kans om onze positie verder te versterken”, verklaart directeur Jack Janssen van AB Limburg.’

De activiteiten van IHS worden volledig geïntegreerd in AB Limburg en uitgevoerd vanuit het regiokantoor van in Sevenum.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer