Adecco fungeert als opleidingsintermediair

0

Adecco Group Nederland heeft als intermediair gefungeerd bij het opleidingstraject voor front office medewerkers van Energiewacht in Assen.

Adecco wil hiermee laten zien dat zij meer is dan alleen een personeelsleverancier.

De opleiding wordt vaste kost voor alle nieuwe medewerkers van Energiewacht. De training bestaat uit een e-learning pakket, een klassikaal bijeenkomst en diverse theorie- en praktijkexamens. Na het volgen van de opleiding zijn de medewerkers optimaal toegerust voor werk op contactcenters.

Energiewacht is erg enthousiast over de uitvoering en resultaten van de opleiding. HR-manager Alie Bos: “Het gaat echt ergens om. Medewerkers doen belangrijke theoretische kennis op en draaien praktijksessies die helemaal op onze organisatie zijn afgestemd. Wij vinden dit erg belangrijk, want bij Energiewacht is de meldkamer vrijwel altijd de eerste kennismaking met onze dienstverlening. Die eerste indruk moet professioneel en slagvaardig zijn. Dat zijn we aan onze klanten verplicht.”

Naast de bemiddelende functie van Adecco, levert de uitzender ook een selectie-instrument aan Energiewacht. Energiewacht in Assen maakt bij de werving en selectie van nieuw meldkamerpersoneel gebruik van Adecco Voice Assess, het eerste selectie-instrument met geïntegreerde spraakherkenning.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer