ADG Dienstengroep neemt In Person over

0

ADG Dienstengroep (o.a. Timing) heeft uitzendbureau In Person overgenomen. Met de komst van dit eveneens Twentse familiebedrijf behoort ADG tot de grotere spelers in de Nederlandse uitzendmarkt.

De personeelsdienstentak van ADG bestaat uit de uitzendorganisaties Timing, Persoonality en Zorgwerk en Youbahn. Daar komt nu dus In Person bij.

In Person gegroeid

In Person behaalde in 2017 een omzet van 177 miljoen euro (Flexmarkt Omzetranglijst 2018). Het in Enschede gevestigde bedrijf van Herman Kok is bekend van de merken In Person, 68 Degrees, en In House activiteiten bij grote bedrijven door heel Nederland. “In bijna 30 jaar tijd heb ik In Person zien groeien naar een grote partij in de markt. Mijn organisatie krijgt nu de kans zich optimaal verder te ontwikkelen onder de vleugels van ADG. Daarnaast past het DNA van In Person goed bij dat van ADG dienstengroep, waardoor dit een logische stap is, die ook prima voelt.”

ADG versterkt marktpositie

Hans Kroeze, algemeen directeur van ADG dienstengroep: “Wij versterken met deze toevoeging onze positie in de markt van tijdelijk werk. Dit heeft een aantal voordelen. Zo kunnen de flexkrachten straks profiteren van nog meer aanbod van werk en opleidingsmogelijkheden. Ook zijn onze klanten zowel landelijk als lokaal verzekerd van de innovatieve slagkracht van ADG dienstengroep en houden we de vertrouwde aanspreekpunten voor alle klanten.”

Goedkeuring overname

Toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) zal zich nog uitspreken over de overname. Daarna is de toevoeging aan de groep definitief en zal de In Person organisatie onder leiding van Margriet Spijker (CEO Timing), Paul Haarhuis (CCO Timing) en Karl van der Wel (Managing Director In Person) stapsgewijs worden ondergebracht binnen de ADG portfolio.

Bron: ADG Dienstengroep

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer