Aethon neemt Geneeskundebaan over

0

Aethon neemt de activiteiten van Geneeskundebaan per 14 oktober 2014 over. Door deze overname zal de dienstverlening aan klanten van Geneeskundebaan gecontinueerd blijven. Ook zal de werkgelegenheid bij Geneeskundebaan behouden blijven.

Geneeskundebaan werft, selecteert en begeleidt al ruim tien jaar studenten Geneeskunde en HBO-V voor werkzaamheden in de zorg. Haar clientèle bestaat onder andere uit ziekenhuizen, verzorgingshuizen en huisartsen.

De overname is een strategische zet voor de zorgtak van Aethon, die zich bezig houdt met de werving, selectie en begeleiding van Geneeskunde-, HBO-V en Fysiotherapiestudenten én professionals voor diverse werkzaamheden binnen zorginstanties.


De overname van Geneeskundebaan past in de strategie van Aethon om haar positionering in de zorgwereld te versterken door het meest complete aanbod aan zorgbanen.

Bron: Aethon

Lees ook: Humares en Aethon winnen Gouden Gazelle

Aethon Groep bezet een 52e plaats in de Flexmarkt Omzetranglijst 2013 met een omzet van 9,17 miljoen euro.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer