Ajilon Engineering, IT en Life Sciences gaan op in merk Modis

0

De Adecco Group Nederland, moedermaatschappij van onder meer het merk Ajilon, brengt een deel van de Ajilon-expertisegebieden onder in het wereldwijde netwerk Modis.

Deze nieuwe naam binnen de Adecco Group omvat een netwerk van professionals in Engineering, IT en Life Sciences. Hiermee wordt Nederland per oktober 2018 het 18e land in de wereld dat onder de Modis-vlag opereert.

Modis wereldmerk

Modis richt zich op professional staffing, consultancy en maatwerk in services en oplossingen op het gebied van Engineering, IT en Life Sciences. Het doel van de fusie is om de Modis-specialisaties op de gebieden wetenschap, technologie en engineering in markten over de hele wereld te verbinden en in te zetten voor lokale projecten. Modis is een organisatie met circa 35.000 professionals en medewerkers en meer dan 6.000 klanten wereldwijd.

Community van experts

Frank Grootenboer, managing director bij Modis Nederland: “Ik ben bijzonder trots dat wij vanaf nu als Modis onderdeel zijn van het wereldwijde netwerk van de grootste technische talenten ter wereld. (…) Als internationale community van specialisten verbinden we de slimste mensen met de beste bedrijven. Dankzij onze collega’s kunnen we experts in spilfuncties plaatsen binnen de bedrijven van onze klanten, of via expertise centers maatwerk oplossingen via outsourcing. Door hen kunnen we snel flexibele teams voor de belangrijkste projecten van onze klanten samenstellen.”

Modis-netwerk

Het Modis-netwerk met centers of excellence en delivery centers, biedt klanten de mogelijkheid om te profiteren van de beste werkwijzen in hun bedrijfstakken en biedt toegang tot de middelen, ervaring en het expertisenetwerk van de Adecco Group in 60 landen.

Ajilon in Nederland

Het label Ajilon verdwijnt niet geheel van de Nederlandse markt. De onderdelen Ajilon Finance en Ajilon Freelance blijven nog bestaan binnen de Adecco Group Nederland en blijven de merknaam voorlopig nog gebruiken.

Bron: Adecco Group

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer