Akkoord overname Olympia Nederland

0

De franchiseondernemers van Olympia Nederland stemmen in met de voorgenomen overname van Olympia Nederland door Olympia franchiseondernemer Dimitri Yocarini en investeringsmaatschappij Avedon Capital Partners. Eerder was er al een akkoord bereikt tussen de huidige eigenaar NIBC en de overnemende partijen.

De directie en raad van commissarissen ondersteunen de overname. De voorgenomen overname ligt nu ter goedkeuring bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Intercedent

Yocarini begon 15 jaar geleden zijn carrière als intercedent in de Olympia-vestiging in Apeldoorn. Yocarini was eigenaar van de vestigingen in Amersfoort en Utrecht en is sinds 2010 de eigenaar van de vestigingen in Amsterdam. Bij deze voorgenomen overname verkoopt NIBC haar aandelen aan de nieuwe eigenaar die zich gesteund weet door investeerder Avedon Capital Partners.

Dimitri Yocarini

Dimitri Yocarini: ‘Olympia is een prachtig bedrijf met een onderscheidende en ondernemende cultuur. Die kracht, in combinatie met verdere digitalisering, vernieuwende vormen van dienstverlening en specialisatie in marktsegmenten gaan we optimaal benutten. Ik ben blij dat ik van de franchiseondernemers het vertrouwen heb gekregen om leiding te geven aan dit proces en kijk er naar uit om na goedkeuring door de ACM aan de slag te gaan.’

Olympia Uitzendbureau

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, is een uitzendorganisatie met zo’n 90 reguliere en 50 inhouse vestigingen in Nederland. Naar omzet gerekend behoort Olympia tot de top van de uitzendbureaus van Nederland.
Bron: Olympia
Lees ook: Olympia branchewinnaar Business Succes Award

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer