ARTRA FlexKennisAwards 2018

0

ARTRA daagt voor het tweede jaar alle medewerkers van uitzend-, detacherings- en payrollorganisaties uit om mee te doen aan de FlexKennisAwards. Aan deze online verkiezing kunnen alle medewerkers binnen de flexbranche, intercedenten, consultants, vestigingsmanagers, planners en recruiters, kosteloos meedoen.

De FlexKennisAward is de onderscheiding voor diegene die de meeste kennis heeft over de flexbranche! Er zijn twee Awards te winnen: de ABU-FlexKennisAward en de NBBU-FlexKennisAward.

Alleen op dinsdag 12 juni

Iedereen (ABU- en NBBU-bureaus) kan meedoen, maar er is één voorwaarde voor deelname: het moet op 12 juni zijn. Iedereen die zich heeft aangemeld, wordt uitgenodigd om vanaf middernacht tot precies 13 juni mee te doen. Iedere deelnemer ontvangt een unieke set met 75 vragen die allemaal betrekking hebben op de flexbranche. Degene met de minste fouten, is de winnaar! Hebben we meerdere winnaars? Dan wint degene die in de snelste tijd de vragen goed heeft beantwoord.

Volledig online

Met het winnen van de Award krijgen de deelnemers de waardering die zij verdienen en krijgt ARTRA meer zicht op de aanwezige kennis in de flexbranche. ‘Kennis blijft een belangrijke factor binnen de flexbranche. Het gaat niet alleen om kennen, maar vooral om snappen’, licht Ellen van Hierden, directeur van ARTRA, toe. Ook is het belangrijk om leren tot een integraal onderdeel van je werk te maken. ARTRA kiest er daarom voor om ook dit jaar de FlexKennisAwards volledig online te organiseren. Iedereen kan zich aanmelden en het tijdstip kiezen waarop hij of zij meedoet.

Winnaars

Op dinsdag 26 juni worden de ABU- en de NBBU-winnaar door ARTRA persoonlijk bezocht en wordt de FlexKennisAward overhandigd. Naast de Award ontvangen de ABU- en de NBBU-winnaar een UE BOOM en een ballonvaart.

Lees ook: Winnaars FlexKennisAward 2017

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer