BackOfficer en PRO HRM bundelen de krachten

0

PRO HRM en BackOfficer slaan de handen ineen en gaan samen verder. Beide organisaties bieden een fullservice backoffice dienstverlening voor uitzend- en detacheringsorganisaties. De afgelopen jaren hebben zowel PRO HRM als BackOfficer met een bevlogen team van medewerkers hard gewerkt aan een sterk merk, een succesvolle propositie en een mooi klantenbestand.

Tegelijkertijd vraagt de competitieve flexbranche om omzetvolume, doorontwikkeling van systemen en bundeling van kennis om deze aantrekkelijke propositie te blijven bieden. Daarom hebben we besloten om onze krachten als branchegenoten te bundelen. Op deze manier zijn we klaar voor de toekomst, kunnen we onze partners beter bedienen en medewerkers meer groeimogelijkheden bieden.

Gedeeld DNA en kernwaarden

Beide ambitieuze, Brabantse branchegenoten geloven in geoptimaliseerde platformen en menselijk contact. Oftewel, in het beste aanbod van gedreven medewerkers en gekoppelde systemen waarmee intermediairs optimaal ondersteund worden. Daarnaast zien wij bij BackOfficer en PRO HRM overeenkomsten in het DNA en de kernwaarden zoals: plezier, transparantie, resultaatgerichtheid, gedrevenheid, ondernemerschap en denken in oplossingen.

Onder eigen merk

Vanaf 28 november 2023 werken BackOfficer en PRO HRM als zusterbedrijven naast elkaar. “We bundelen onze krachten, leren van elkaar, delen onze expertise en helpen elkaar waar nodig. Het komende jaar blijven PRO HRM vanuit Eindhoven en Backofficer vanuit Oss op dezelfde wijze en als eigen merk opereren. We gebruiken deze tijd om dichter naar elkaar toe te groeien en de voordelen van de samenwerking verder te ontwikkelen. Wat natuurlijk alleen maar pluspunten oplevert voor de klanten! We zijn ontzettend blij met deze mooie stap en zien uit naar een mooie toekomst.”

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer