Bestuurswisselingen bij SEU

0

Het bestuur van de Stichting Examens uitzendbranche (SEU) is weer op volle sterkte met de komst van mr. Lisette van Rossum. Zij volgt Maurice Rojer op als bestuurslid. Eerder werd al bekend dat Angela Pot Maurice Rojer opvolgt als voorzitter van het bestuur van de SEU.

De bestuurswisselingen waren noodzakelijk omdat Maurice Rojer de overstap heeft gemaakt naar de FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie.

Van Rossum (ABU): ‘cirkel rond’

Van Rossum is senior beleidsadviseur fiscale zaken bij de ABU. Haar motivatie om als bestuurslid voor SEU aan de slag te gaan: “Als je als bureau kwaliteit wilt leveren, dan begint dat met goed en gedegen opleiden van personeel. Opleiden is één, toetsen van de verworven kennis is twee. De SEU examens spelen in op de actualiteit. Deze examens worden door de uitzend- en payrollondernemingen meer dan gewaardeerd. Het SEU diploma biedt opdrachtgevers extra zekerheid over de kwaliteit van uitzend- en payrollondernemingen en hun personeel. En het leveren van kwaliteit vormt het fundament van deze ondernemingen. Daarmee is voor mij de cirkel rond”

Angela Pot (NBBU): ‘koers waarmaken’

Eerder werd al bekend dat Angela Pot Maurice Rojer opvolgt als voorzitter van het bestuur van de SEU. Pot is sinds 2010 al SEU-bestuurslid namens de NBBU. Zij is onder meer actief betrokken bij de SEU klankbordgroepen, die eraan werken de SEU-examens te vernieuwen en te laten aansluiten bij de praktijk. “Zo borgen we met het SEU diploma de kennis in de flexbranche”, stelt Pot.
Over haar nieuwe rol als voorzitter zegt Pot. “Afgelopen periode speelde Maurice een belangrijke rol bij het bepalen van de toekomstige koers van SEU. Vanuit het zittende bestuur neem ik nu het stokje over om, samen met Barbara (Kramer, red.) en het bestuur, deze koers te gaan waarmaken. De SEU gaat – vanuit haar stabiele basis – verder met ontwikkelen, zodat medewerkers kwalitatief overeind blijven in deze veranderende (flexibele)arbeidsmarkt.”

Bron: SEU

Lees ook: SEU telt recordaantal kandidaten in 2018

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer