P-services HR Group een van de snelstgroeiende flexbedrijven

0

P-services HR Group is opnieuw een van de snelstgroeiende flexbedrijven in de Flexmarkt Omzetranglijst 2019. Directeur Gerwin van den Berg schrijft het succes toe aan zijn medewerkers. En aan blijvende innovatie en automatisering.

De Flexmarkt Omzetranglijst 2019 telt zes segmenten (qua omzetgrootte) waarbinnen één bedrijf boven de anderen uitsteekt. Deze FlexTopGroeiers zagen hun omzet dubbelcijferig groeien. Eén daarvan is P-services HR Group.

FlexTopGroeier: P-services HR Group

Omzetklasse: 50 – 150 miljoen euro
Omzet 2018: 116,5 miljoen euro
Omzetgroei (op jaarbasis): 52,3%

 

 

Net als vorig jaar is P-services HR group de grootste groeier in de derde grootste categorie. Dat viel toen samen met een jubileumjaar: de dienstverlener vierde in 2018 zijn 15-jarig bestaan. Het bureau, dat ooit als payroller begon, groeide afgelopen jaar van 80 naar ongeveer 100 werknemers. Het bedrijf telt meerdere dochterlabels in het uitbesteden van personeelsbeheer en heeft vestigingen in Barneveld, Heerenveen en Oss.
Vorig jaar gaf directeur Gerwin van den Berg aan dat het bedrijf een ‘nog belangrijker speler in de markt’ moest worden, dankzij de digitalisering van de werkprocessen die meer efficiëntie moesten opleveren. Dit jaar is Van den Berg trots op de prestatie, die hij aan zijn medewerkers toeschrijft. Hij laat weten veel te verwachten van het vorig jaar gelanceerde label XternHR, dat personeelszaken op afstand beheert. “Personeelsbeheer vraagt veel kennis van continu veranderende wet- en regelgeving. Dat geven werkgevers graag uit handen, maar wel aan een betrouwbare partij. Niet alleen leverde dat afgelopen jaar veel nieuwe klanten op, ook bij bestaande klanten gingen veel extra medewerkers aan het werk.”
Van den Berg wil met P-services HR group de komende jaren verder groeien. “De markt is altijd in beweging. Alleen door proactief te innoveren, automatiseren en nieuwe HR-diensten te ontwikkelen blijven we onze klanten op alle gebieden van personeelsbeheer ook in de toekomst ontzorgen.”

Dit artikel is geschreven door Wilbert Geijtenbeek voor het juni-nummer van Flexmarkt dat onlangs is verschenen. Wilt u voortaan ook Flexmarkt ontvangen?

 De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019 staat online.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer