Brainnet neemt Infraflex over

0

Brainnet, specialist op het gebied van flexibele inhuur van personeel, heeft Infraflex overgenomen.

De overname van Infraflex past naar eigen zeggen in de groeistrategie van Brainnet. Met deze overname vergroot Brainnet haar marktaandeel en zegt het bedrijf een nog substantiëlere rol te willen vervullen in het verder transparant maken van de markt van inhuur van flexibel personeel. Brainnet voert voor haar klanten het gehele inhuurproces uit in de rol van Managed Service Provider, Intermediair of Contractmanager.

Managed Service Provider
Infraflex, in de jaren ’90 opgericht door Grontmij Nederland, HaskoningDHV en Movares Nederland, is onder de naam Myflex actief als Managed Service Provider en sterk gespecialiseerd in werving en selectie van interimmers, zzp’ers, contractors en freelancers, vooral ingenieurs. Hiermee bedient andere sectoren dan Brainnet. Daarnaast is Infraflex ook actief in Werving & Selectie en Recruitment Process Outsourcing.

Brainnet had in 2013 een omzet van € 262 miljoen. Infraflex realiseerde in 2013 een omzet van € 35 miljoen.


Bron: Brainnet


Lees ook: Bovib-leden sluiten zich aan bij NBBU

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer