CapitalP en OSGMetrium bundelen krachten

0

CapitalP, gespecialiseerd in fullservice payrolldiensten, en integrale dienstverlener OSGMetrium hebben eind december een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Met de gezamenlijke inzet van expertise verwachten CapitalP en OSGMetrium een breder palet aan diensten aan te kunnen bieden. Zo is OSGMetrium met name met HR-advies en –uitvoering actief in de sectoren onderwijs, overheid en welzijn. CapitalP verzorgt het totale juridische werkgeverschap in alle branches en sectoren.

‘We zijn partner voor bedrijven en ook voor werknemers. Door de samenwerking met OSGMetrium hebben we niet alleen een nog betere toegang tot de sectoren waarin zij actief zijn, maar kunnen we nu ook werknemers een passende pensioenvoorziening aanbieden’, aldus landelijk manager Bart Kock van CapitalP.
De expertise van OSGMetrium omvat HR en flex, finance, huisvesting, organisatie en juridische vraagstukken. OSGMetrium kan dankzij de strategische samenwerking gebruikmaken van digitale oplossingen die CapitalP voor opdrachtgevers heeft ontwikkeld, zoals PlugAndPayroll, een digitale contractmodule voor opdrachtgevers en payrollmedewerkers.

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer