Carrière Uitzendbureau neemt Interactief over

0

Carrière Uitzendbureau heeft per 1 december Interactief Groep in Berkel en Rodenrijs overgenomen.

Carrière Uitzendbureau heeft ruim 35 (non-)franchise vestigingen in Nederland en richt zich op uitvoerende functies in sectoren productie, logistiek, food, transport en industrie. Met de overname breidt Carrière Uitzendbureau de dienstverlening uit naar Oost-Europa. Interactief bemiddelt veel uitzendkrachten uit Oost-Europa die werken in de Rotterdamse haven. De omzet van Carrière groeit door de overname naar ruim 90 miljoen euro.

Carrière Uitzendbureau maakt deel uit van Staffing Associates Group, dat is opgericht door Marcel Slaghekke. Naast Carrière Uitzendbureau behoren tot Staffing Associates ook de merken HappyNurse, CareerFactory en Staffing Direct.

Directie

Marcel Slaghekke voert samen met Hurriyet Bagcan de directie over Carrière Uitzendbureau en zij doen dit nu dus ook over Interactief.
Mari-Hon Keijlewer treedt daarmee terug als directeur van Interactief. Zij zal naar eigen zeggen ‘voorlopig wel nauw betrokken blijven bij het bedrijf, maar zich meer  richten op conceptontwikkeling van nieuwe diensten.’

Bron: Interactief

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer