Carrière Uitzendbureau neemt Uitzendmarkt over

0

Carrière Uitzendbureau heeft per 30 januari 2017 alle activiteiten van Uitzendmarkt overgenomen. Vanaf 3 maart 2017 zal Uitzendmarkt onder de naam Carrière opereren.

‘Uitzendmarkt sluit goed aan op de specialisatie van Carrière en is daarom de juiste match’, zegt Marcel Slaghekke, oprichter en algemeen directeur van Staffing Associates, waartoe Carrière Uitzendbureau behoort. Uitzendmarkt richt zich met name op bouw, industrie en logistiek personeel. Uitzendmarkt is gevestigd in Breda, Capelle, Drachten, Gorinchem, Hoorn, Waalwijk, en Zaltbommel en telt in totaal 22 medewerkers.

Landelijke dekking

Carrière is de grootste business unit van Staffing Associates en is specialist in de bemiddeling van uitvoerende functies in de sectoren: productie, techniek, transport en logistiek. Slaghekke kijkt uit naar de uitbreiding van Carrière: ‘Met deze groei kunnen we onze positie in de markt, onze landelijke dekking en de onderlinge samenwerking extra versterken.’ Door deze meeste recente overname heeft Carrière binnenkort 33 vestigingen.

Carrière Uitzendbureau is een dochteronderneming van Staffing Associates. In 2016 behaalde Staffing Associates een omzet van bijna 80 miljoen euro.

Bron: Staffing Associates

Lees ook:v

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer