Carrière Uitzendbureau neemt failliete A1 over

0

Carrière Uitzendbureau heeft het failliete A1 Personeelsdiensten overgenomen. De 11 franchisenemers van A1 kunnen hun onderneming voortzetten als franchisenemer van Carrière Uitzendbureau.

Carrière Uitzendbureau heeft hierover vorige week overeenstemming bereikt met de curator van het afgelopen woensdag failliet verklaarde A1 Personeelsdiensten. A1 Personeelsdiensten is een franchise uitzendorganisatie met 11 franchisenemers in Nederland.

Geen gevolgen voor dienstverlening
De overname van de activiteiten door Carrière heeft geen gevolgen voor de dienstverlening en lopende uitzendingen, zo verzekert Carrière Uitzendbureau. Carrière zal de netto lonen van uitzendkrachten gedurende de UWV loonvorderingsprocedure bevoorschotting en de salarissen van de werkende uitzendkracht(en) over de gewerkte uren vanaf 3 februari 2013 uitbetalen. A1 Personeelsdiensten is tot en met de datum van het faillissement NEN gecertificeerd. Klanten die 25% van het factuurbedrag op de G-rekening van A1 Personeelsdiensten hebben gestort zijn in beginsel volledig gevrijwaard voor inlenersaansprakelijkheid, zo stelt de directie.


Carrière Uitzendbureau  is onderdeel van Staffing Associates in Den Haag. Staffing Associates is een groep van gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureaus die werkt volgens een franchiseformule. Staffing Associates had vorig jaar een omzet van circa 40 miljoen en is opgericht door Marcel Slaghekke die daarvoor algemeen directeur van Olympia Uitzendbureau is geweest.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer