Flip van den Heuvel wordt directeur bij Uitzendmarkt

0

Met ingang van 1 september a.s. neemt Flip van den Heuvel als commercieel directeur de dagelijkse leiding van Uitzendmarkt over van oprichter/eigenaar Martin Honselaar, die de organisatie de eerste 5 jaar van haar bestaan heeft geleid.

Van den Heuvel, die ruim 12 jaar ervaring heeft in verschillende sales en managementfuncties binnen de uitzend- en detacheringsbranche, over zijn benoeming: ‘Uitzendmarkt is een  schitterend bedrijf met een eigen karakter en een mooie klantportefeuille, maar bovenal met medewerkers met een enorme drive om te presteren en persoonlijk te groeien. Ik ben er trots op, dat ik samen met hen aan de slag kan om het bedrijf naar een volgende fase te brengen.’

Uitzendmarkt is een 100% dochteronderneming van EuroStaffingPartners, de groep bedrijven waar ook FridayEuroTech onderdeel van uitmaakt. De organisatie is de afgelopen jaren hard gegroeid en heeft inmiddels zowel in binnen- als buitenland vestigingen. Zij zijn sterk vertegenwoordigd in de bouw, techniek, productie en logistiek en hebben de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot een top-10 speler in Nederland met een landelijke dekking.

Bron: Uitzendmarkt

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer