Circle8 Group neemt Swisslinx over

0

Circle8 Group, onderdeel van het in Zwitserland gevestigde Axiom Partners, neemt per direct het Zwitserse IT-staffing- en -consultancybedrijf Swisslinx over. Na overnames van onder andere de Nederlandse labels Circle8 (voormalig De Staffing Groep), FixedToday en Seven Stars, is dit een volgende strategische acquisitie in de IT-staffing branche.

Swisslinx is actief in de Zwitserse financiële sector. Het bedrijf geldt als recruteringsexpert op het gebied van werven, behouden, RPO- en adviesoplossingen, projectpersoneel en programmaresources. Deze bedrijfsovername past naar eigen zeggen binnen de internationale buy-and-build strategie van Circle8 Group. Financiële details worden niet bekendgemaakt.

Internationale expansie

Swisslinx blijft vanuit de huidige merknaam opereren. Bovendien zal de Zwitserse organisatie haar activiteiten onafhankelijk voortzetten van andere staffing organisaties die onder de vlag vallen van Circle8 Group. “Wij zijn erg trots dat we onze staffing strategie onder Circle8 Group internationaal mogen uitbreiden met Swisslinx”, zegt Guus Franke, CEO van Axiom Partners. “Buitenlandse expansie is een belangrijke stap in het vergroten van onze internationale slagkracht, met als doel de klanten van Circle8 Group maximaal te kunnen profiteren van alle schaalvoordelen die dit met zich meebrengt . Met Swisslinx zijn we niet alleen in één keer marktleider in de Zwitserland, het maakt ons tevens in één klap een van de grootste ICT staffing en -dienstverlener in Europa, wat een volgende stap naar markten als bijvoorbeeld Duitsland zal vergemakkelijken.”

Lees ookCircle8 (voorheen Staffing Groep) wil naar top 3

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer