Continu doet opnieuw overname

0

Continu Group heeft Solyne overgenomen, een Amsterdams projectbureau voor hoger opgeleide (technische) professionals. Het is voor Continu al weer de vierde overname in twee jaar tijd.

Dat heeft Continu Group vandaag bekendgemaakt. Tegelijkertijd laat de arbeidsbemiddelaar weten voortaan verder te gaan de naam Continu Professionals.

Met de overname verbreedt Continu het portfolio in de publieke sector. Solyne is een projectbureau voor hoger opgeleide (technische) professionals. Solyne verbindt vanuit Amsterdam met 240 professionals al ruim tien jaar experts en opdrachtgevers uit diverse vakgebieden binnen de openbare ruimte en industrie. Solyne werkt binnen de overheid voor gemeenten, provinciën, rijksoverheden, waterschappen en milieudiensten. Daarnaast werkt Solyne voor infraproviders, advies- en ingenieursbureaus en nutsbedrijven zoals drinkwaterbedrijven en netbeheerders. Solyne heeft een jaaromzet van 20 miljoen euro. Solyne blijft onder haar eigen naam actief in de markt.

Onderdeel House of HR

Arbeidsbemiddelaar Continu Group, sinds 2015 onderdeel van het Belgische House of HR, is zeer actief op de overnamemarkt. Continu Group nam de afgelopen twee jaar als onderdeel van de buy-and-build strategie de bedrijven TechMatch (januari 2020), Hardt (december 2019) en MTénV (juni 2019) over. Gezamenlijk hebben de bedrijven 300 interne medewerkers en een gezamenlijke omzet van 130 miljoen euro. De groep heet vanaf 1 januari 2021 dus Continu Professionals.
Continu Professionals, met een hoofdkantoor in Eindhoven, is al 25 jaar een intermediair voor professionals en werkgevers in de bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector. In 2019 heeft zij circa 2.600 kandidaten een nieuwe baan geboden, waarvan het merendeel als gedetacheerde. Het bedrijf is actief in Nederland, België en Duitsland, verdeeld over meer dan 20 vestigingen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer