Continu neemt TechMatch over

0

Arbeidsbemiddelaar Continu, één van de bedrijven binnen House of HR, neemt TechMatch over. Deze nieuwste overname past naar eigen zeggen in de buy-and-build strategie.

Dat heeft Continu vandaag bekendgemaakt.

TechMatch

TechMatch is in 2004 opgericht en bedient kleine én grote ondernemingen in de sectoren werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, automotive, hightech, logistiek en procestechniek. Het bedrijf heeft drie kantoren in Nederland: in Breda, Eindhoven en Nijmegen. Met een kleine 200 externe medewerkers draaide de organisatie in 2019 nog een omzet van € 10,6 miljoen. TechMatch gaat door onder de vlag van Continu Group met hun eigen merknaam.
De locaties van TechMatch blijven intact. Wel worden grote synergievoordelen behaald, omdat het bedrijf gebruik gaat maken van diensten van Continu, alsmede software, marketing tooling en het HR-platform ter ontwikkeling van interne medewerkers.
TechMatch-eigenaren Wilco Crone en Jan van Vroenhoven dragen hun aandelen over, maar blijven werkzaam binnen de organisatie. Hun reactie: “Het samengaan met de Continu Group is een logische stap in de verdere professionalisering van TechMatch en geeft invullingen aan onze groeiambities om in 2020 een omzet van € 15 miljoen te kunnen realiseren.”

Buy-and-build strategie

Continu is al 25 jaar een intermediair in bouw en industrie. In 2019 heeft zij circa 2.600 kandidaten aan het werk gezet, waarvan het merendeel als gedetacheerde. Het bedrijf is actief in Nederland, België en Duitsland en doet het werk met 260 collega’s, verdeeld over meer dan 20 vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Continu Group maakt deel uit van House of HR. Eerder nam Continu Group als onderdeel van de buy-and-build strategie in december 2018 al Hardt over. In juni 2018 maakte Continu de overname bekend van MTénV. Gezamenlijk hebben de bedrijven 300 interne medewerkers en een gezamenlijke omzet van 130 miljoen euro.
Seth Winterscheidt, CEO van Continu Group: “De overname van TechMatch betekent opnieuw een aanvulling en uitbreiding op diverse specialismes in de techniek.”

House of HR

House of HR is actief in Human Resource. De 9 operationele bedrijven die onderdeel uitmaken van House hebben samen meer dan 500 kantoren, verspreid over 10 landen. De bedrijven realiseerden in 2018 een geconsolideerde omzet van € 1,7 miljard. Accent en Covebo zijn actief binnen specialist staffing, TimePartner en Zaquensis binnen general staffing. Abylsen, Continu, Redmore, TEC en Vialegis leveren diensten in de engineering & consultancy domeinen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer