Flexkrachten Randstad mogen NCOI-opleiding volgen

0

Randstad Groep Nederland en NCOI Groep hebben een convenant getekend waarin is vastgelegd dat flexkrachten van Randstad toegang krijgen tot het aanbod van de opleiders binnen NCOI Groep.

Door de samenwerking ontstaat een breder aanbod om flexwerkers van Randstad en Tempo Team meer maatwerk te bieden en beter te begeleiden naar werk. In totaal hebben flexkrachten toegang tot 450 online trainingen en meer dan 1.000 korte opleidingen.

Randstad Boost

Randstad Nederland maakt zich al langer hard voor scholing en omscholing van flexwerkers door middel van het opleidingsprogramma van Randstad, Randstad Boost. Dit biedt onder meer vakopleidingen in de zorg, IT, techniek, logistiek, transport, bank en verzekeringswezen en onderwijs. De HR-dienstverlener biedt kandidaten daarnaast een breed scala aan trainingen om vaardigheden bij te spijkeren. Opleidingen en trainingen zijn voor iedereen toegankelijk.

(Om)scholing

Omscholing is in de huidige arbeidsmarkt van groot belang om schaarste in bepaalde beroepsgroepen aan te pakken. Chris Heutink, CEO Randstad Groep Nederland, is dan ook blij met de samenwerking met NCOI Groep: “De vraag naar mensen in branches zoals de zorg, de bouw en in de ICT blijft onveranderd hoog. Tegelijkertijd is het in andere branches juist moeilijk om passend werk te vinden. Omscholing is de sleutel om die mismatch op te lossen. Hoe breder we deze landelijke opgave oppakken, hoe beter. We willen investeren in flexwerkers en ze een opstap naar werk bieden of ze beter uitrusten om duurzaam inzetbaar te zijn. Blijven leren en ontwikkelen is voor iedereen belangrijk.”

Lees ook:

Ook Robert van Zanten, CEO NCOI Groep, is blij dat zij door deze samenwerking kunnen bijdragen aan het duurzaam versterken van flexkrachten. Om duurzaam inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt, wordt ook van flexwerkers nieuwe kennis en vaardigheden gevraagd, die zij direct moeten kunnen toepassen in hun (gewenste) functies.”

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer